Adriano Goldschmied: hippe jeans uit Italië

Dat Italië een mekka is voor wie van exclusieve kleding houdt, is bekend. Neem bijvoorbeeld het jeansmerk Adriano Goldschmied, dat door de gelijknamige ontwerper in 2000 is opgericht. Overigens is Goldschmied sowieso geen onbekende in de jeanswereld: in de jaren tachtig startte hij het merk Goldie en ook bij het welbekende merk Diesel stond hij aan de wieg.

Filter op

Adriano Goldschmied bij Delscher

Exclusieve jeans

De exclusieve jeans van Adriano Goldschmied kenmerken zich door de bijzondere wassingen, een specialiteit waar de Italiaan bekend om staat. Daarnaast hebben deze jeans een bijzonder goede pasvorm. Niet voor niets worden Amerikaanse sterren als Eva Longoria regelmatig in zijn jeans gespot.

Denim van topkwaliteit

Met een jeans van Adriano Goldschmied heeft u denim van absolute topkwaliteit in handen. Daarom hebben wij in onze kledingwinkel in het centrum van Goes dit Italiaanse merk in onze collectie opgenomen. Kom gerust eens een kijkje nemen. Onze enthousiaste mode-adviseurs laten u graag alle modellen zien.

Shop uw Adriano Goldschmiedt jeans online

Wilt u uw nieuwe jeans liever online shoppen? Geen probleem, u vindt deze exclusieve jeans ook in onze webshop. Bestellen is snel, veilig en eenvoudig. Bij verzending in Nederland en België betaalt u geen verzendkosten. En u heeft uw bestelling al binnen enkele werkdagen in huis. Gemakkelijker kan het niet!

Terug omhoog
contact us