Betaling

PRIJZEN EN INFORMATIE OVER DE WEBSITE

De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order en op het elektronische bestelformulier omvat de prijs inclusief BTW. Delscher BV rekent verzendkosten bij Sale artikelen en bij een orderbedrag onder de 50,-. Per elke en alle douanerechten of invoerrechten en / of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door Delscher BV per e-mail.

Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. wordt geplaatst op de website met de grootst mogelijke zorg, geeft Delscher BV geen garantie voor de juistheid ervan. Delscher BV is niet gebonden aan de afgifte van alle bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website. Bepaalde links op de website geven toegang tot websites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derde partijen. Delscher BV heeft geen controle over deze sites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud ervan.

BETALING

Delscher B.V. zal alles in het werk stellen om binnen 1 to 3 werkdagen te leveren, zodra de betaling ontvangen is. Hoe sneller de betaling binnen is, hoe sneller de levering. Delscher B.V. rekent geen verzendkosten voor Nederland en belgie. Bij Sale artikelen worden altijd verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzenden naar Duitsland wordt een bedrag van 15,- in rekening gebracht. Dit wordt bevestigd per email.

Leer ook meer over

Terug omhoog
contact us