Collectie Natan

Natan is een van de bekendste Belgische modehuizen. Al sinds 1930 is dit label actief in Brussel, waar de oprichter Paul Natan vrouwelijke, mooie, bijzondere kleding maakte. Het atelier aan de Avenue Louise was de geboorteplaats van tal van bijzondere collecties van Natan en is nog steeds het hoofdkwartier van dit bijzondere merk. Inmiddels zwaait Edouard Vermeulen er alweer jarenlang de scepter en is Natan in heel Europa geliefd. 

Filter op

Natan bij Delscher

Koninklijk in Natan

Het modehuis Natan is erg populair bij vorstenhuizen in heel Europa. Zodra er een nieuwe collectie Natan uit is, zoekt koningin Maxíma er de mooiste stukken uit. Ze is dan ook vaak in Natan te bewonderen, bijvoorbeeld tijdens de abicatie in het Paleis op de Dam. Maar ook andere royals dragen graag de kleding van Natan. De bruidsjurk van (toen nog) prinses Mathilde, inmiddels de koningin van België, werd bijvoorbeeld door Natan ontworpen. 

Collectie Natan bij Delscher

Ondanks al die koninklijke collecties is de kleding van Natan heel draagbaar en elegant. Vaak worden de collecties van Natan gekenmerkt door heldere lijnen, mooie prints, kwalitatief hoogwaardige stoffen en een perfecte pasvorm. Bij Delscher hebben we een grote collectie Natan en kunt u uw keuze maken uit heel veel jurken, jassen en andere items van dit bijzondere modehuis. Kom gerust langs om alles te bekijken en te passen in onze exclusieve dameskledingwinkel in hartje Goes. 

Natan online bestellen

Heeft u niet veel tijd om te winkelen of shopt u liever online? Ook dat is mogelijk bij Delscher. Bekijk hier onze uitgebreide collectie Natan en maak uw keuze. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen van uw aankoop kunt genieten. Uiteraard is bezorging binnen Nederland en België kosteloos.

Terug omhoog
contact us