Talbot runhof Shawl zijde pink

Artikelnummer: HINT 11 SF25 329-17030

Een 100% zijde shawl in een fel roze kleur. Mooi als stola of fijne omslag te dragen.

* Prachtig op een feestelijke jurk van Talbot Runhof.

 

Afmeting: 140 x 140cm.

Gratis verzending *
€ 459,-
Maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Dit Duitse merk werd in 1992 opgericht door Johnny Talbot and Adrian Runhof als 'All about Eve' en kreeg in 2000 zijn huidige naam. Wat niet veranderde, is de kleding: mooie avondjurken en cocktailjurken van prachtige materialen en met een perfecte snit. In de loop der jaren kwamen daar ook meer casual kledingstukken bij, maar de nadruk is altijd op jurken voor speciale gelegenheden blijven liggen. Heeft u binnenkort een feest of een bruiloft waar u een oogverblindende indruk wilt maken? Kom dan zeker even langs bij onze winkel aan de Grote Markt in Goes om de bijzonderer jurken van Talbot Runhof te bekijken, of bestel uw jurk in onze webshop!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us