NEW
  • Acqua di Parma Eau de Parfum Lily of the valley

Acqua di Parma Eau de Parfum Lily of the valley

Artikelnummer: LILY OF THE VALLEY-21436

Een artistieke combinatie van twee sensaties: de levendige en krachtige geur van Lelietjes-van-dalen versterkt met levendige en heldere citrusnoten. De geur van deze delicate bloem wordt gecombineerd met pompelmoes, petit grain, een vleugje zwarte bes en Italiaanse bergamot om een onvergetelijke en verslavende ontdekking te creëren.

Gratis verzending *
€ 208,-
Maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Exclusief parfum

Acqua di Parma parfum is in 1916 ontstaan als tegenhanger van de Duitse parfums, die op dat moment populair waren. Deze parfums hadden echter meestal een nogal zware geur en daarom was dit nieuwe parfum, dat echt Italiaans rook, meteen een grote hit. Tel er het herkenbare Art Deco-flesje bij op dat in de jaren ’30 werd ontworpen en een klassieker onder de parfums was geboren! 

Verschillende Acqua di Parma parfums

De parfums van Acqua di Parma werden al snel populair en er kwamen andere geuren op de markt. Vandaag de dag zijn er diverse soorten damesgeuren van Acqua di Parma, die allemaal zijn gebaseerd op een specifieke bloem. Deze parfums zijn bloemig en sensueel, zonder te overheersend te zijn. Lekker fris, zonder te licht te zijn. Perfecte parfums voor iedere gelegenheid dus! Er is bijvoorbeeld een Acqua di Parma parfum met als hoofdbestanddeel iris, maar er zijn ook parfums waarin pioenrozen en magnolia’s de hoofdrol spelen. 

Acqua di Parma bij Delscher

Bij Delscher houden we van exclusieve kleding én geuren. Daarom vindt u bij ons diverse parfums van Acqua di Parma. Omdat de flesjes zo delicaat en fragiel zijn, vindt u ze niet in onze webshop. Maar in onze winkel in het bruisende hart van Goes bent u van harte welkom om kennis te maken met de vrouwelijke, sensuele geuren van Acqua di Parma. We weten zeker dat u het Italiaanse vakmanschap van dit parfumhuis net zo kunt waarderen als wij! 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us