Baobab collection Cyprium Max 24

Artikelnummer: MAX24 AU-20293
Gratis verzending *
€ 218,-
Maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Luxe geurkaarsen Baobab

Met een geurkaars van Baobab Collection haalt u niet zomaar een geurkaars in huis. Om te beginnen zijn deze geurkaarsen lekker groot. De geurkaarsen worden met de hand gemaakt en daarbij worden alleen de exclusiefste materialen gebruikt. Zo zijn de vazen waarin de kaarsen zitten, met de mond geblazen. De was waarvan de kaarsen zijn gemaakt, komt uit Duitsland en is zeer zuiver. De lonten zijn van Egyptisch katoen gemaakt. De minimale brandduur is 60 uur – maar er zijn ook kaarsen die tot wel 800 uur branden! En het allerbelangrijkste: de parfums in de kaarsen worden samengesteld door exclusieve parfumhuizen in Zwitserland en Frankrijk. U ziet: een geurkaars van Baobab Collection is écht pure luxe! 

Inspiratie uit Afrika

Hoewel de naam Baobab Collection Afrikaanse roots doet vermoeden, zijn de kaarsen een creatie van een Belgische vrouw. Een reis over de door rust en ruimte omgeven Afrikaanse savanne gaf haar de inspiratie om handgemaakte geurkaarsen te gaan maken. Sinds 2002 brengt Baobab Collection meerdere collecties geurkaarsen per jaar uit. Die passen qua geur én qua stijl helemaal bij de laatste mode- en interieurtrends.

Uw Baobab Collection geurkaars

Deze geurkaarsen zijn het perfecte cadeau voor uzelf of voor iemand om wie u geeft. Bij Delscher hebben we diverse Baobab Collection geurkaarsen in de winkel. Kom dus gerust eens langs in onze exclusieve dameskledingzaak in Goes en laat u inspireren door de heerlijke geuren. U zult versteld staan van de rijke parfums en de luxe uitstraling van deze kaarsen! 
 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us