Onno Collection Cubo s safari

Artikelnummer: Cubo S Safari 11.5x13-18340

Cubo s Safari vult het huis met een verbazingwekkende kruidengeur. Safari is een mix van opvallende geuren gehuisvest in een ONNO ontworpen, met de hand gesneden glas. De stimulerende geur van Safari brengt een perfecte stemming van kruidengeur met rijke, houtachtige en muskusachtige tonen. Safari biedt een vleugje mysterie met zijn mix van hoogwaardige geuren. De grassige tonen samen met de aardse musk maken dit tot een onvergetelijke geurkaars voor gebruik elke dag of bij speciale gelegenheden.

Afmetingen: 11,5x13cm

Kleur: Bruin. Materiaal: Glas hand gesneden.

kruidenaroma: rijke, houtachtige (grassen) en muskusachtige (aardse musk) tonen. 

 

*Deze kaars is handgemaakt in België met exclusieve parfums, speciale pure wax en 100% katoenen lonten. Het wordt geleverd in een luxe zwarte geschenkverpakking. Houd er rekening mee dat als gevolg van het gietproces met de hand kleine imperfecties op het oppervlak kunnen verschijnen, deze onzuiverheden zullen verdwijnen zodra de kaars is gebrand.

Gratis verzending *
€ 85,-
Maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Geurkaarsen met een verhaal

Tijdens een reis naar Tanzania om haar twintigjarig huwelijk te vieren, ontstond bij de Vlaamse Ilse de inspiratie voor de ONNO geurkaarsen. Ze werd verliefd op het unieke land, de verhalen, de geuren en de cultuur. Ze ontmoette er een bijzonder jongetje dat Onno heette. En eenmaal thuis verwezenlijkte ze haar droom: de sfeer en de geuren van Afrika vatten in parfums voor geurkaarsen en geurstokjes met ieder een eigen exclusief design.

Koop ONNO Collection bij Delscher

Wilt u ook een stukje Afrika in huis halen en in vervoering raken bij de unieke, zorgvuldig samengestelde geuren? Ontdek dan nu de ONNO Collection bij Delscher! Kom langs in onze winkel om de geursensaties zelf te ervaren of bestel uw favoriete geurkaars uit de ONNO Collection in onze webshop. Uw woonkamer verandert voor even in Afrika en u geniet van rust, sereniteit en luxe als nooit tevoren.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us