Missoni Home Handdoek beige wit zig zag dessin

Artikelnummer: VANNI 70X115-18433
Gratis verzending *
€ 44,50
maat

Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Passie voor wonen

Rosita Missoni, één van de oprichters van het merk, had altijd al een passie voor wonen. Het was dus onder haar bezielende leiding dat in 1997 het woonlabel van Missoni werd opgezet. MissoniHome ademt dezelfde filosofie en visie als het oorspronkelijke kledingmerk. Veelzijdig, praktisch, mooi en consistent qua stijl. Veel van de items komen zowel binnen als buiten perfect tot hun recht. En de mooie, herkenbare designs en prints uit de kledingcollecties zijn ook bij MissoniHome vaak terug te vinden.

Shop MissoniHome

Wilt u aan uw interieur ook een touch of Missoni toevoegen? Kom de MissoniHome-collectie bekijken bij Delscher in hartje Goes en ontdek de prachtige materialen, de sfeervolle prints en de mooie designs van de homecollectie van MissoniHome. Liever online shoppen? Dat kan ook! Bekijk snel de prachtige items van MissoniHome en bestel in onze webshop.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us