Sale
  • Akris Jasje wol zwart
  • Akris Jasje wol zwart

Akris Jasje wol zwart

Artikelnummer: 7284

Jas met ballonvorm lijfje en mouwen,  3 grote blinde drukknopen en ronde hals. Steekzakken. Gevoerd.

  • Pasvorm: regular.
  • Samenstelling: 65% wol, 35% angora.
  • Detail: ballonvorm, ronde hals, grote blinde drukknopen.
  • Lengte: 48cm.
€ 798,- € 558,50
(u bespaart 30%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Stof als uitgangspunt

Hoofdontwerper en creatief directeur Albert Kriemler laat zich bij het ontwerpproces inspireren door de stof. “Zodra ik een stof aanraak, vertelt die me wat ik ermee kan doen. Daarna ga ik tekenen.” Bij zijn ontwerpen zijn draagbaarheid en stijl belangrijke pijlers. Bovendien kunnen diverse items uit de collectie van Akris met elkaar worden gecombineerd voor de perfecte look. De kleding van Akris wordt gemaakt van de beste materialen. En laat het vlekkeloos in elkaar zetten van kleding maar aan de Zwitsers over. De aandacht voor de kleinste details is in de kleding van Akris opmerkelijk.

Shop Akris bij Delscher

Wilt u uw garderobe uitbreiden met een jurk, pak of blazer van Akris? In de exclusieve kledingwinkel van Delscher in Goes vindt u een uitgebreide collectie kleding van Akris. Ook online shoppen is trouwens mogelijk. In onze webshop vindt u de blazers, pakken, jurken en andere kledingstukken van Akris. Ontdek de unieke items van Akris!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us