sold out
  • Etro Blazer tweed beige, zwart
  • Etro Blazer tweed beige, zwart
  • Etro Blazer tweed beige, zwart

Etro Blazer tweed beige, zwart

Artikelnummer: 17592 579 1-18806

Deze blazer is oversized, heeft een diepe V-hals en sluit met een zwart fluwelen knoop. De voorkant heeft twee zakken en een borstzakje. De zoom van de halslijn heeft een zwart met gouden bies. Aan de mouwen een brede omslag. Als detail zit er fijn zilver draad in de stof verwerkt wat zorgt voor een subtiel glimmertje. Mooi te dragen boven een leuke jeans of pantalon.

*Wij hanteren op onze website de Nederlandse maten: NL38 (=IT44)

Samenstelling: 50% katoen, 30% acryl, 7% acetaat, 6%polyester, 3% polyamide,1% metaal garen.

Afmeting: 73cm vanaf de schouders gemeten.

€ 1.370,- € 1.096,-
(u bespaart 20%)
sold out

Bekijk hier ons assortiment van Etro en bestel uw nieuwe kleding vandaag nog online in onze webshop. Wilt u de collectie graag zelf bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us