Roberto Quaglia Blazer cashmere zwart & cognac suede patchwork

Artikelnummer: 82 406 636 99-17780

Blazer kort in zwart cashmere met een opstaande kraag. De voorkant is patchwork met suede stukken in beige en cognac. De blazer is mooi getailleerd. Een prachtexemplaar.

Samenstelling:100% cashmere, 100% suede.

Gratis verzending *
€ 2.098,-
maat
maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Roberto en Corina Quaglia ontwerpen alle kledingstukken van dit merk persoonlijk. In de loop der jaren hebben zij een duidelijk eigen handschrift ontwikkeld: stijlvolle elegantie met een speelse touch, voor een vrouw die graag de laatste mode wil volgen maar geen dertien-in-een-dozijnkleding wil dragen. De kledingstukken van Robert Quaglia worden gemaakt van mooie materialen en zijn voorzien van bijzondere details. 

Roberto Quaglia bij Delscher

Bij Delscher vindt u diverse items uit de collectie van dit Zwiterse merk. In onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes kunt u de kleding zelf bekijken en passen, maar u kunt er ook voor kiezen om online te shoppen in onze webshop. De keuze is aan u!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us