NEW
  • Arma Broek Roche leder strech electric blue

Arma Broek Roche leder strech electric blue

Artikelnummer: ROCHE STRETCH PLONGE-22603
  • Pasvorm: aangesloten - regular.
  • Samenstelling: 100% strech leder.
  • Detail: elastische band - rits zij.
Gratis verzending *
€ 599,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Stoer of klassiek

Een mooi bikerjack. Een stoere leren broek. Of juist een suède pantalon in een pasteltint. Het zijn drie heel uiteenlopende kledingstukken, maar alle drie zijn ze terug te vinden in de collectie van Arma. Omdat Arma gebruik maakt van verschillende materialen – van lammy tot gewassen leer en van nappa tot suède – is de collectie heel uiteenlopend. Daarom kan elke vrouw bij Arma een item vinden dat bij haar past, of haar stijl nu klassiek of juist heel casual.

 

Shop Arma leder bij Delscher

Wilt u ook een mooi lederen kledingstuk van Arma aan uw garderobe toevoegen? Bij Delscher in hartje Goes vindt u diverse items uit de collectie van Arma. We laten u graag zien hoe u deze lederen kleding op een mooie manier kunt combineren. Liever online shoppen? Ook dat is mogelijk in onze webshop. Ontdek hoe comfortabel en mooi lederen kleding kan zijn. Ontdek Arma!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us