Citizens of humanity Jeans Olivia Chit chat blue

Artikelnummer: EMERY HIGH RISE-20260

Slank high rise model in licht blue jeans. 

  • Samenstelling: 66% lyocell, 32% organic cotton, 2% elastane.
  • Details: Kleine destroyed plekjes rond de zakken, achterkant zoom destroyed.
  • Pasvorm: Deze jeans is super skinny maar kan ook 'loose fit' gedragen worden met een maat groter.
Gratis verzending *
€ 369,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

De kleding van Citizens of Humanity is heerlijk casual. De jeans en andere items uit de collectie van dit merk zitten heerlijk en sluiten aan bij de denimtrends van het moment. Niet zo gek, wanneer u bedenkt dat de oprichter van dit merk ook betrokken was bij de oprichting van merken als Seven for All Mankind. Zoekt u een jeans waarin u eigenlijk het liefst zou willen gaan wonen? Dan is Citizens of Humanity het merk voor u!

Citizens of Humanity bij Delscher

Bij Delscher hebben we diverse jeans van Citizens of Humanity. Kom snel langs in onze winkel aan de Grote Markt in Goes om de kleding van dit heerlijke merk zelf te ervaren. Liever online shoppen? Dat kan ook. In onze webshop bestelt u uw nieuwe jeans snel en gemakkelijk. 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us