Isabel Marant Etoile Broek Pilcie fade zwart

Artikelnummer: PILCIE-20070

Broek in fade zwart met brede zakken en drukknoop accenten aan de taille, zakken en onderkant broek.

  • Fit: baggy en taps lopend naar onder
  • Samenstelling: 100% katoen.
  • Detail: drukknopen zilver kleurig, leder driehoekje.
€ 320,- € 256,-
(u bespaart 20%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat

Isabel Marant Étoile kleding

De kleding van Isabel Marant Étoile kenmerkt zich door een look die wat minder haute couture en wat meer highstreet is dan Isabel Marant. Maar dat betekent absoluut niet dat de kleding uit deze bijzondere collectie dertien-in-een-dozijn is. Verre van dat zelfs. Door gebruik te maken van de trends van de straat én de catwalks en deze te combineren in kleding die zowel stylish als draagbaar is, onderscheidt Isabel Marant Étoile zich van de massa. 

Combineren Isabel Marant Étoile kleding 

Het leuke van de kleding van Isabel Marant Étoile is dat de collectie groot is, en dat de kledingstukken op elkaar zijn afgestemd. Broeken, blouses, shirts en jurkjes: het is er allemaal. Vaak in een gedurfde stijl die zowel stoer als vrouwelijk is. Combineer een feestelijke rok eens met een casual T-shirt. Of draag een zijden blouse op een tapered broek. Want deze kleding nodigt uit tot experimenteren en combineren! 

Shop Isabel Marant Étoile kleding 

In onze kledingwinkel in Goes kunt u de kleding van Isabel Marant Étoile zelf bekijken, passen en combineren – met andere kledingstukken uit dezelfde collectie, of met de leukste schoenen en laarsjes uit onze winkel! Geen tijd om naar Goes te komen? Bekijk dan de items van Isabel Marant Étoile op deze pagina en bestel snel en gemakkelijk online. Bezorging is binnen Nederland en België kosteloos en we zorgen ervoor dat u al binnen enkele dagen van uw bestelling kunt genieten. 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us