Peserico Pantalon beige

Artikelnummer: P04707 01934 043-19928

Beige pantalon. Steekzakken aan de voorkant. De achterkant heeft blinde zakken. De broekspijp heeft aan de onderkant een klein splitje 3,5cm.

  • Fit: normaal, slank.
  • Samenstelling: 64% polyester, 27% viscose, 8% katoen, 3% elasthan.
  • Detail: splitje aan de onderkant.
  • Lengte: 99cm inclusief tailleband aan de zijkant gemeten bij de kleinste maat.
Gratis verzending *
€ 309,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Hoewel het Italiaanse familiebedrijf - opgericht door Mary Peserico en haar man in Cornedo Vincentino - vooral bekend staat om de broeken en rokken van hoge kwaliteit en een goede pasvorm, bestaat de collectie van Peserico uit veel meer. Ook jacks, truien, tops en blouses van dit merk beschikken over de unieke eigenschappen van Peserico, omdat ze met Italiaans vakmanschap zijn gemaakt.

Peserico bij Delscher

De kleding van Peserico is heerlijk draagbaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarom hebben we bij Delscher veel kledingstukken van Peserico in onze rekken hangen. Kom gerust eens kijken in de winkel aan de Grote Markt in Goes! Online shoppen kan natuurlijk ook. U bestelt uw favoriete item snel en gemakkelijk en we zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen van uw aankoop kunt genieten.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us