Sale
  • Peserico pantalon capri ruit marine

Peserico pantalon capri ruit marine

Artikelnummer: P04707 08061 960-16046
€ 349,- € 174,50
(u bespaart 50%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Hoewel het Italiaanse familiebedrijf - opgericht door Mary Peserico en haar man in Cornedo Vincentino - vooral bekend staat om de broeken en rokken van hoge kwaliteit en een goede pasvorm, bestaat de collectie van Peserico uit veel meer. Ook jacks, truien, tops en blouses van dit merk beschikken over de unieke eigenschappen van Peserico, omdat ze met Italiaans vakmanschap zijn gemaakt.

Peserico bij Delscher

De kleding van Peserico is heerlijk draagbaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarom hebben we bij Delscher veel kledingstukken van Peserico in onze rekken hangen. Kom gerust eens kijken in de winkel aan de Grote Markt in Goes! Online shoppen kan natuurlijk ook. U bestelt uw favoriete item snel en gemakkelijk en we zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen van uw aankoop kunt genieten.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us