NEW
  • Harris Wharf Jas wol beige
  • Harris Wharf Jas wol beige

Harris Wharf Jas wol beige

Artikelnummer: A1527MLK-Y 120-22586
  • Pasvorm: regular.
  • Samenstelling: 100% wol.
  • Stof: gekookte wol.
  • Detail: double breasted - steekzakken - split.
  • Lengte: 110cm.
Gratis verzending *
€ 690,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Roots in Italië

De roots van Harris Wharf London liggen in Turijn, waar broer en zus Giulia en Aldo Acchiardi vandaan komen – en waar hun overgrootvader een handschoenenfabriek had. De jassen en coats van Harris Wharf London worden daar nog steeds gemaakt; Italiaans vakwerk is immers moeilijk te evenaren! 

Winkel in Londen

Het merk ontstond echter in Londen. Broer en zus Acchiardi volgden daar hun studies en noemden hun bedrijf naar de locatie waar ze woonden. Het merk is in 2010 gelanceerd in de hippe wijk Islington, waar het nog steeds te koop is in hun eigen multi-brandwinkel. Maar ook over de rest van de wereld is het merk inmiddels te koop. 

Hoogwaardige stoffen

De jassen van Harris Wharf London zijn inmiddels populair bij een grote groep liefhebbers van ingetogen luxe. Niet alleen omdat de jassen vaak een prachtig klassiek ontwerp hebben, maar zeker ook vanwege de slimme materialen die het merk gebruikt. Een goed voorbeeld hiervan is gekookte wol. Door dat bewerkingsproces krimpt de wol, waardoor hij warmer én waterafstotender wordt. Ook Polaire, een unieke stof die exclusief voor Harris Wharf London wordt geproduceerd, is een voorbeeld van de hoogwaardige stoffen die het merk gebruikt.

Shop Harris Wharf London bij Delscher

In onze winkel in Goes én in de webshop hebben we inmiddels veel items van Harris Wharf London beschikbaar. Ontdek hoe functionaliteit en een klassiek design elkaar kunnen aanvullen en geniet van de warmte van Harris Wharf London.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us