sold out
  • Parajumpers jack Longbear marine
  • Parajumpers jack Longbear marine

Parajumpers jack Longbear marine

Artikelnummer: LONG BEAR-16630

Jack Longbear. Het bekende model donsgevoerd. Kenners weten dat dit jack een mooie slanke aansluitende pasvorm heeft en zeer draagbaar en comfortabel is. Deze marineblauwe tint is makkelijk te combineren. Het jack heeft een lange mouw, een capuchon en een royale bontkraag en bontgevoerde capuchon die beiden los kunnen door middel van klittenband. Ook de capuchon kan er af door middel van een rits. Aan de voorzijde twee zakken. Het jack zelf sluit door middel van een rits en drukkers. Door het originele Parajumpers detail kan de jas tot helemaal boven gesloten worden.  Op de linkermouw het welbekende logo. Aan beide zijden een rits aan de onderkant die eventueel handig zijn bij het fietsen. Het materiaal van deze jas bestaat uit 100% polyamide. 

€ 829,- € 580,50
(u bespaart 30%)
sold out

Functioneel en mooi

Daarom zijn de jacks en jassen van Parajumpers – ook wel PJs genoemd – gemaakt van functionele materialen, maar zien ze er niet uit als outdoorjassen voor lange trektochten in de wildernis. Integendeel: de ontwerpers van Parajumpers besteden veel aandacht aan het volgen van de laatste trends en designs. Donsjasjes, dunne regenjacks of wat dikkere jassen: in onze kledingwinkel vindt u altijd een jas van Parajumpers die aansluit bij uw smaak.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van TNT is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog