Sale
  • Red Valentino Jas cape double breasted
  • Red Valentino Jas cape double breasted
  • Red Valentino Jas cape double breasted
  • Red Valentino Jas cape double breasted

Red Valentino Jas cape double breasted

Artikelnummer: SR0CGA354HE ONO-19006

Deze aparte jas/cape is zwart en double breasted. De jas sluit aan met acht knopen een haak en lus aan de kraag plus twee binnenknopen. De schouders hebben sierstukken met knoop. De taille is verstelbaar. Aan de achterkant een kleine blinde split. Prachtig comfortabel voor bijvoorbeeld jurken of pulls met een wijde mouw. Design met klasse!

Samenstelling: 78% virgin wol, 22% acetate.

€ 779,- € 311,50
(u bespaart 60%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Stijlvol en vrouwelijk

De collectie van RED Valentino is het beste te omschrijven als eigentijds, modern en vooral supervrouwelijk. In de collectie zijn wel enkele lange broeken en jeans te vinden, maar het zijn voornamelijk prachtige rokken in mooie soepele materialen en jurken met een unieke, flatterende snit die de collectie typeren.

RED Valentino

Garavani Valentino komt uit Rome, studeerde in de jaren ’50 aan de École des Beaux Arts en het ‘Chambre Syndicale de la Couture Parisienne’. Eenmaal terug in Rome opende hij eind jaren ’50 een klein atelier, maar sinds de jaren zestig begon zijn succes pas écht. Met RED Valentino werd kleding van deze bijzonder creatieve designer ook beschikbaar voor vrouwen die graag exclusieve kleding dragen, maar voor wie couture onbereikbaar was.

Shop RED Valentino

Wilt u ook zo’n prachtige vrouwelijke jurk of rok aan uw garderobe toevoegen? Of een ander item uit deze mooie, stijlvolle collectie? Bekijk dan de collectie op deze pagina of kom naar de winkel in Goes om al onze items van RED Valentino te bekijken!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us