sold out
  • Akris punto Jurk beige v-hals grafisch dessin
  • Akris punto Jurk beige v-hals grafisch dessin

Akris punto Jurk beige v-hals grafisch dessin

Artikelnummer: 3487 02 070312 036-17992

Jurk beige A-K-R-I-S punto heeft een v-hals en een apart grafisch dessin van rechthoeken en rondjes. De jurk sluit aan de achterkant met een ritssluiting (49cm). De kleuren zijn fris oranje, blauw, groen, roze, wit en fluor geel. De jurk loopt iets gerend uit naar de onderkant en heeft aan de voorkant een vierkant afgewerkte zoom. Aan de achterkant loopt de zoom rond en is deze 2cm langer wat zorgt voor een mooi effect. Apart mooi deze jurk!

Samenstelling: 97%, 3% elasthan.

Afmeting: 94cm vanaf de schouders gemeten.

Gratis verzending *
€ 879,-
sold out

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us