Akris punto Jurk offwhite zwart polkadot

Artikelnummer: 3447 00 098057 019-17981

Jurk in offwhite 'ausbrenner' met polkadot dessin. De jurk heeft een getailleerd lijfje en sluit vanaf de halslijn tot de onderkant aan met drukknopen. De genuine lederen ceintuur met grote dot benadrukt de taille nog meer en vanaf daar loopt de jurk wijd uit. De binnenvoering is extra zacht. Fantastisch deze vrouwelijke lijn van A-K-R-I-S  punto!

*Ausbrenner: Een semi-transparante stof in een combinatie van een natuurlijke en  een synthetische vezel, waarbij dessinering ontstaat door een chemisch proces. Hierbij wordt de natuurlijke vezel deels weg geëtst (gebrand).

Samenstelling: 50% katoen, 50% polyester.

Afmeting: +/- 114cm vanaf de schouders gemeten.

Gratis verzending *
€ 998,-
maat
maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us