DSQUARED2 Tuniek zwart color flamed

Artikelnummer: S72CU0961 961-19035

Is het een tuniek of een oversized pull? Het kan allebei! Met zijn diep zwarte kleur en kleurige 'flamed' dessin valt deze jurk pas echt op. De pull heeft een ronde halslijn. De onderkant loopt smal uit met een breed gebreide tailleband. een klein Dsquared2 labeltje siert de bovenkant van deze zoom. Prachtige kleuren combinatie! 

Samenstelling: 56% viscose, 25% polyester, 12% mohair, 6% polyamide, 1% lana wol.

Afmeting: 84cm vanaf de schouders gemeten.

Gratis verzending *
€ 665,-
maat
maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Jeansmerk Dsquared2

Aan de wieg van dit jeansmerk staat een Canadese eeneiige tweeling, Dean en Dan Caten. Ze groeiden op in een groot gezin en waren eigenlijk hun hele jeugd al bezig met mode ontwerpen. Na een semester aan de prestigieuze New Yorkse Parsons School of Design gingen ze terug naar Canada om hun carrière te starten bij het modelabel Ports. Al na zes jaar werden ze daar creatief directeur. Dat was echter niet het eindstation voor de ambitieuze broers: in 1995 vertrokken ze naar Milaan om hun eigen modelabel op te starten.

Jeans en casual

Al sinds de start van Dsquared2 staan jeans en casual kleding centraal. Dat bleef niet lang onopgemerkt en de lijst met beroemdheden die ze zowel óp, als naast het podium hebben gekleed, is lang en indrukwekkend. Ricky Martin, Madonna, Christina Aguilera: allemaal droegen ze de kleding en schoenen van Dsquared2.

Shop Dsquared2 bij Delscher

Wilt u ook een stoere, edgy jeans, T-shirt, jasje of sweaters aan uw garderobe toevoegen? Of gaat u voor de mooie en supercomfortabele sneakers? Bekijk onze collectie Dsquared2 op deze pagina of kom naar onze winkel in Goes en laat u adviseren over mooie combinaties die u met de kleding van dit bijzondere merk kunt maken!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us