sold out
  • Etro Tuniekjurk zwart met ronde hals en bloemmotief
  • Etro Tuniekjurk zwart met ronde hals en bloemmotief
  • Etro Tuniekjurk zwart met ronde hals en bloemmotief

Etro Tuniekjurk zwart met ronde hals en bloemmotief

Artikelnummer: 14842 9627 0001-18077

Wat een prachtige zwarte jurk, helemaal geïnspireerd door de lente. Met zijn 'blurry' print in multicolor is deze jurk helemaal af. De hals is rond uitgesneden en sluit aan met een lange rits (51cm) aan de achterkant. De jurk loopt iets gerend uit. Een plaatje!

Samenstelling: 100% viscose.

Afmeting: 94cm vanaf de schouders gemeten bij maat 34 italiaans 40. ( 1cm oplopend per maat. ) 

€ 850,- € 595,-
(u bespaart 30%)
sold out

Bekijk hier ons assortiment van Etro en bestel uw nieuwe kleding vandaag nog online in onze webshop. Wilt u de collectie graag zelf bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us