Sale
  • MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs
  • MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs
  • MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs
  • MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs
  • MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs
  • MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs

MMissoni Jurk met vest metallic zwart, blauw, poeder roze en grijs

Artikelnummer: DM0068-2K003M L900V-18793

Prachtige combinatie set  jurk en vest van Missoni. De kleuren zwart, blauw, poeder roze en grijs metallic wisselen elkaar af in in het mooie Missoni dessin.  De jurk heeft een v hals, loopt gerend uit en heeft een zachte onderjurk. Het vestje heeft een ceintuur in hetzelfde materiaal en sluit mooi aan. Het dessin is typisch MMissoni en maakt het helemaal af.

Samenstelling: 87% viscose, 33% polyester.

Afmeting: 91cm vanaf de schouders gemeten.

€ 1.315,- € 526,-
(u bespaart 60%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Draagbaar en casual

M Missoni is een kledinglijn die onmiskenbaar Missoni is, maar tegelijkertijd wat meer mainstream en minder uitgesproken is dan het ‘grote zusje’. Het gebruik van kleuren en prints is herkenbaar Missoni: mooie kleuren, die tegelijkertijd niet ál te fel of ‘in your face’ zijn. De ontwerpen zijn heel draagbaar, vooral in een casual setting. Maar veel van de jurkjes en rokjes zijn ook voor een werkdag heel geschikt! 

M Missoni gekleurde strepen

Waar Missoni met name bekend om staat, zijn designs met gekleurde strepen. Zowel in de kleding van Missonin én M Missoni zijn die strepen inmiddels uitgegroeid tot een herkenbaar icoon voor elke fashion-liefhebber. En ook in de home-collectie zijn ze terug te vinden. Kleurrijk en stijlvol: dát is de kleding van M Missoni!

Shop M Missoni bij Delscher

Op deze pagina kunt u de kleding van M Missoni eenvoudig bekijken en bestellen. Liever zelf bekijken, passen en combineren? Kom naar Delscher in Goes en ontdek de prachtige items van M Missoni zelf in onze winkel!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us