sold out
  • Natan Jurk  Janina2 offwhite marine

Natan Jurk Janina2 offwhite marine

Artikelnummer: JANINA2-J1BT09 146-18445

Jurk Janina2 genaamd door 'Natan' is bijzonder. Het bovenlijfje heeft een strakke boothals met een diagonaal detail, deze komt verder terug op de heup in een speels maar toch ook strak accent wat meteen verwerkt is in een mooie coupenaad. De jurk heeft aan de binnenkant een zachte voering en sluit aan met een lange rits (55cm) en een knoopje aan de achterkant. 'Natan' een Belgische 'master' designer van het hoogste niveau!

Samenstelling: 92% katoen, 3% elastine. Binnenvoering: zacht polyester.

Afmeting: 95cm vanaf de schouders gemeten bij maat 36 (deze loopt per maat 1cm op) 

 

NATAN WORDT GEMAAKT IN BELGISCHE MATEN, OP ONZE SITE STAAN DE NEDERLANDSE MATEN.

DE MATEN ZIJN ALS VOLGT:    BE38=NL36, BE40=NL38, ENZ. 

ZIE OOK DE MAATTABEL, DUS ALS U EEN 36 OP ONZE SITE BESTELT IS HET EEN BELGISCHE 38. 

€ 569,- € 398,50
(u bespaart 30%)
sold out

Pure, eenvoudige materialen

De stijl van Edouard Vermeulen's draait al sinds 1984 om het mooier maken van een vrouw. Tot op de dag van vandaag laten vrouwen die houden van stijlvolle elegantie zich door hem kleden. Ook leden van de Nederlandse en Belgische koningshuizen - onder wie koningin Máxima en de prinsesjes - zijn regelmatig te zien in zijn ontwerpen. De draagbare kleding van Natan is perfect geschikt voor actieve vrouwen met een verfijnde smaak: draagbaar en comfortabel, zonder daarbij in te boeten aan elegantie. Bij Delscher shopt u de kleding van Natan in de webshop of in onze exclusieve dameskledingzaak in hartje Goes. 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us