Sale
  • Talbot runhof jurk satijn zwart met v hals hoog

Talbot runhof jurk satijn zwart met v hals hoog

Artikelnummer: KORA 6 999-15111

Zwart subtiel glanzende jurk van het merk Talbot Runhof. Dit ontwerpersduo voelt feilloos aan waar vrouwen zich top in voelen. Door de draperie op de juiste plaatsen ontstaat er een prachtige pasvorm die alle positieve vrouwelijke contouren accentueert. De jurk heeft een driekwart mouw en sluit door middel van een lange rits (44cm) aan de achterzijde. Ook is er een splitje aan de achterzijde waardoor de jurk comfortabel bewegings vrijheid crieert. Dit is een jurk die geschikt is voor mooie gelegenheden.

 

Samenstelling: 75% acetaat, 22% polyamide en 3% elastan. Voering: 70% viscose en 30% polyester.

€ 998,- € 499,-
(u bespaart 50%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Dit Duitse merk werd in 1992 opgericht door Johnny Talbot and Adrian Runhof als 'All about Eve' en kreeg in 2000 zijn huidige naam. Wat niet veranderde, is de kleding: mooie avondjurken en cocktailjurken van prachtige materialen en met een perfecte snit. In de loop der jaren kwamen daar ook meer casual kledingstukken bij, maar de nadruk is altijd op jurken voor speciale gelegenheden blijven liggen. Heeft u binnenkort een feest of een bruiloft waar u een oogverblindende indruk wilt maken? Kom dan zeker even langs bij onze winkel aan de Grote Markt in Goes om de bijzonderer jurken van Talbot Runhof te bekijken, of bestel uw jurk in onze webshop!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us