Sale
  • Talbot runhof Jurk zwart wit dessin met pailletten

Talbot runhof Jurk zwart wit dessin met pailletten

Artikelnummer: LONGLEY5-AD20 60-16390

Jurkje van het prachtige merk Talbot Runhof. Deze ontwerpers snappen de vrouwelijke vormen. Dit jurkje is uitgevoerd in een zwart wit dessin met pailletten al over die het licht mooi vangen waardoor er een bijna sprookjesachtig geheel ontstaat. Het jurkje heeft een kapmouw en ronde hals. Het strakke lijfje heeft een aansluitende pasvorm en zorgt in combinatie met de plooirok voor een vrouwelijke pasvorm. Het materiaal bestaat uit 33% acryl, 30% polyester 23% acetaat en 14% polyamide.

€ 1.098,- € 545,-
(u bespaart 50%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Dit Duitse merk werd in 1992 opgericht door Johnny Talbot and Adrian Runhof als 'All about Eve' en kreeg in 2000 zijn huidige naam. Wat niet veranderde, is de kleding: mooie avondjurken en cocktailjurken van prachtige materialen en met een perfecte snit. In de loop der jaren kwamen daar ook meer casual kledingstukken bij, maar de nadruk is altijd op jurken voor speciale gelegenheden blijven liggen. Heeft u binnenkort een feest of een bruiloft waar u een oogverblindende indruk wilt maken? Kom dan zeker even langs bij onze winkel aan de Grote Markt in Goes om de bijzonderer jurken van Talbot Runhof te bekijken, of bestel uw jurk in onze webshop!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us