Sale
  • Hemisphere Pull cashmere col offwhite

Hemisphere Pull cashmere col offwhite

Artikelnummer: 1621 207 12 121-15290

Cashmere pull met col. 3/4 Mouwen met omslag. Strikkoord aan de onderkant zoom met zilverkleurige stiften.

  • Pasvorm: regular.
  • Samenstelling: 100% cashmere.
  • Detail: strikkoord.
€ 498,- € 249,-
(u bespaart 50%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Moderne technieken

Het merk Hemisphere Cashmere bestaat sinds 1985 en is opgericht door Peter Lochman, een Duitser die veel ervaring heeft opgedaan bij grote modelabels als Prada. Die ervaring komt terug in de unieke, prettig draagbare en superzachte kledingstukken van Hemisphere. De kasjmier wordt verwerkt met behulp van de modernste weef- en breitechnieken, zodat de stoffen van hoge kwaliteit zijn. De stoffen worden vervolgens verwerkt in prachtige, stijlvolle kleding, veelal in pasteltinten. Daardoor zijn de kledingstukken, sjaals en accessoires heel goed te combineren. 

Hemisphere bij Delscher

Bij Delscher vindt u diverse kledingstukken en sjaals van Hemisphere. U kunt ze natuurlijk zelf komen ervaren in onze kledingwinkel in het centrum van Goes, maar online shoppen kan ook. In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel uw nieuwe Hemisphere-item!

 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us