Kiro by Kim Vest groen met bolletjes mouw

Artikelnummer: GROEN KORREL-17883

Een prachtig donker groen vest met gouddraad. Het gouddraad zorgt voor een mooi detail. De bolletjes aan de mouw geven het geheel een stoere uitstraling en door de slanke manchet staat het niet grof. Echt een mooi vest om te dragen!

Samenstelling: 10% lurex, 30% mohair, 60% wol.

€ 549,- € 274,50
(u bespaart 50%)
maat
maattabel
Selecteer eerst een maat

Comfortabele vesten

Een van de dingen die Kim vaak te horen krijgt, is: ‘Ik wóón zowat in mijn Kiro by Kim vest!’ Dat is niet zo gek, want de handgebreide Kiro by Kim vesten zijn heerlijk comfortabel. Ze zijn lekker zacht en omdat ze ruim vallen, kunt u deze dameskleding overal mee combineren. 

Kiro by Kim bij Delscher

Ook bij Delscher mogen de vesten van Kiro by Kim natuurlijk niet ontbreken. We hebben diverse soorten vesten in onze winkel hangen: langer, korter, met en zonder applicaties. Kom snel langs om de Kiro by Kim-vesten te bekijken en maak uw keuze. We weten zeker dat u uw nieuwe lievelingskledingstuk bij ons gaat vinden! 
 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog