NEW
  • Made by Bernadette Vest mohair lila

Made by Bernadette Vest mohair lila

Artikelnummer: Bernadette lilac-20275

Mohair vest in een prachtige lila tint 'Special handmade by Bernadette'.

  • Fit: one size fits all, valt royaal.
  • Samenstelling: 100% mohair.
Gratis verzending *
€ 499,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Enkele jaren geleden breide de Belgische Bernadette de Geyter een jas voor haar dochter. Dat beviel haar zo goed dat ze is doorgegaan met breien en nu heel simpele, stylish én comfortabele truien en vesten breit. 

Zacht en warm

De handgebreide truien en vesten van Made by Bernadette zijn zacht en warm. Ze worden gemaakt van mohair van heel hoge kwaliteit, zodat ze ook na wassen goed in vorm blijven. De truien en vesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar hebben één ding gemeen: ze zijn met de hand gemaakt en hebben een heerlijke pasvorm. Daarnaast zjin de truien te herkennen aan het Maria-label in de hals: een knipoog naar Bernadette van Lourdes.

Made by Bernadette bij Delscher

Dit bijzondere merk wordt slechts in enkele exlusieve winkels verkocht. Delscher is er daar gelukkig één van! Kom dus snel langs in onze kledingwinkel in Goes en ervaar zelf hoe lekker warm en zacht de truien en vesten van Made by Bernadette zijn. Of bestel uw exemplaar in de webshop. De vesten en truien zijn one-size-fits-all, dus uw nieuwe aankoop past altijd!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us