Maxmara Pull camel

Artikelnummer: ETRUSCO 009-20223

Pull met opstaande kraag (turtle) fijn gebreid. Kleine boord aan de mouwen en onderkant. Ballon mouw.

  • Fit: normaal.
  • Samenstelling: 70% lana wol, 30% cashmere.
Gratis verzending *
€ 319,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Klassiekers en trends

De collecties van Max Mara verenigen de nieuwste trends met vertrouwde klassiekers. Zo is de double-breasted jas al sinds 1976 een vast onderdeel van iedere collectie, maar slagen de designers er ook steeds weer in om te vernieuwen en te innoveren. Met een unieke mix van Frans en Italiaans design heeft Max Mara een eigen plekje in de modewereld veroverd - én in de harten van vrouwen die houden van stijlvolle kleding met strakke lijnen en draagbare kwaliteit! Bij Delscher vindt u de dameskleding van Max Mara in de webshop en in onze dameskledingzaak in hartje Goes. 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us