RED Valentino Rok plissé pastel blauw print

Artikelnummer: TR3RAD304RU DL5-19509

Lange rok in pastel plissé met blauwe bloemen en tule zoom van 20cm aan de onderkant. De rok sluit aan met een elastische band. 

  • Fit: ruim.
  • Sluiting: elastische band in de taille.
  • Samenstelling: 100% polyester.
  • Lengte: 84cm.
€ 829,- € 580,50
(u bespaart 30%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat

Stijlvol en vrouwelijk

De collectie van RED Valentino is het beste te omschrijven als eigentijds, modern en vooral supervrouwelijk. In de collectie zijn wel enkele lange broeken en jeans te vinden, maar het zijn voornamelijk prachtige rokken in mooie soepele materialen en jurken met een unieke, flatterende snit die de collectie typeren.

RED Valentino

Garavani Valentino komt uit Rome, studeerde in de jaren ’50 aan de École des Beaux Arts en het ‘Chambre Syndicale de la Couture Parisienne’. Eenmaal terug in Rome opende hij eind jaren ’50 een klein atelier, maar sinds de jaren zestig begon zijn succes pas écht. Met RED Valentino werd kleding van deze bijzonder creatieve designer ook beschikbaar voor vrouwen die graag exclusieve kleding dragen, maar voor wie couture onbereikbaar was.

Shop RED Valentino

Wilt u ook zo’n prachtige vrouwelijke jurk of rok aan uw garderobe toevoegen? Of een ander item uit deze mooie, stijlvolle collectie? Bekijk dan de collectie op deze pagina of kom naar de winkel in Goes om al onze items van RED Valentino te bekijken!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us