Sale
  • Markus Lupfer Pull merino grijs vlinder

Markus Lupfer Pull merino grijs vlinder

Artikelnummer: KN2313 LIGHT GREY-16936

Deze 100% merino wool pull is licht grijs en heeft een mooie vlinder in lovertjes. 

€ 485,- € 198,-
(u bespaart 59%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Prints en dessins

De truien, sweaters, T-shirts en shirts van Markus Lupfer zijn gemaakt van heerlijk comfortabel materialen van hoge kwaliteit en hebben in de meeste gevallen een bijzondere print. Zo is er de ‘Iconic’ collectie met lippen en harten, maar hij schuwt het avontuur en de samenwerking niet: hij werkte bijvoorbeeld al eens samen met Cacharel en Mulberry. 

Pailletten en rijke versieringen

In de truien en sweaters van Markus Lupfer zijn niet alleen bijzondere patronen en afbeeldingen gebreid, maar zijn vaak ook nog pailletten en andere glimmers verwerkt. Dat vleugje glamour maakt de kleding van Markus Lupfur heel populair bij sterren als Rihanna, Madonna, Jennifer Lopez en Beyonce. Ze zijn allemaal gespot in ontwerpen van Lupfer! 

Markus Lupfer bij Delscher

Wilt u ook zo’n leuke sweater of T-shirt met een knipoog aan uw garderobe toevoegen? Bij de exclusieve dameskledingzaak van Delscher in Goes vindt u diverse items uit deze bijzondere collectie. Online shoppen kan natuurlijk ook. Bekijk hier alles van Markus Lupfer en bestel snel en gemakkelijk vanuit uw luie stoel!
 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us