Sale
  • Quantum courage sweater wit rock
  • Quantum courage sweater wit rock

Quantum courage sweater wit rock

Artikelnummer: ROCK MY WORLD-14521

Rock my world" dat is de naam van deze stoere sweater met rockchick print. Door de swarovski strass steentjes ontstaat er toch een vrouwelijke touch. De sweater is losvallend en heeft een ronde hals. Sweaters zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu en Quantum Courage speelt daar op in door sweaters te maken die trendy zijn maar ook heerlijk comfortabel. Door te kiezen voor een combinatie van modal 50% en katoen 50% is de sweater heerlijk zacht.

"

€ 249,- € 124,50
(u bespaart 50%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Mode met een knipoog

Over de sweaters en T-shirts van Q. Courage kunnen we veel zeggen, maar zeker niet dat ze saai zijn! De prints op de kledingstukken is in veel gevallen opvallend en kleurrijk, maar altijd met een knipoog. Deze T-shirts en sweaters zijn lekker casual en dus perfect voor die momenten in uw vrije tijd waarin u niet te dressy, maar wel stijlvol gekleed wilt gaan. Bij Delscher hebben we een grote collecte Q. Courage in de webshop en onze dameskledingzaak in Goes. Bekijk ze allemaal en kies uw favoriete item!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us