Van laack Shirt katoen wit print

Artikelnummer: MOLEEN FPR7-19225

Shirt wit met een letterprint Havana, korte mouwen.

  • Fit: aansluitend.
  • Samenstelling: 100% katoen.
€ 140,- € 98,-
(u bespaart 30%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat

Blouses en meer

De kleding van Van Laack voor dames is gemakkelijk te combineren en tijdloos, dus u heeft lang plezier van uw aankoop. Hoewel de nadruk in de collectie nog steeds op blouses ligt - zowel voor zakelijke outfits als meer casual blouses - vindt u ook jassen, broeken, rokken en jurken in de collectie van Van Laack. Kom dus gerust eens kijken in onze dameskledingwinkel aan de Grote Markt in Goes of bestel uw nieuwe item uit de kledingcollectie van Van Laack in onze webshop!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us