NEW
  • Iris von Arnim Spencer Donata rood

Iris von Arnim Spencer Donata rood

Artikelnummer: DONATA 4200S-22893

Rode spencer met een diepe v-hals.

  • Pasvorm: regular.
  • Samenstelling: 100% stone washed cashmere.
  • Detail: V-hals.
  • Lengte: 55 cm.
Gratis verzending *
€ 795,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Pulls en vesten van kasjmier

De pulls en vesten van Iris von Arnim worden gemaakt van kasjmier. De geiten waarvan tijdens de verhaarperiode de kasjmier - eigenlijk de zachte ondervacht - wordt gekamd, leven in hooggelegen gebieden van China en Mongolië en daardoor is de kasjmier voor de pulls en vesten van dit unieke merk warm en van hoge kwaliteit. 

Shop uw Iris von Arnim pull of vest

Bekijk hier ons assortiment dameskleding van Iris von Arnim en bestel uw nieuwe trui of pull vandaag nog online in onze webshop. Wilt u de collectie graag zelf bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes. 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us