Akris punto Top zijde fotoprint bloemen

Artikelnummer: 7187 06 086452 052-19240

Zijde top in multicolor, fotoprint bloemen. Deze heeft een ronde hals en korte mouwen De hoofdkleuren zijn groen, geel, roze. De onderkant heeft een rechte zoom waarvan de voorkant korter valt en twee kleine splitjes.

  • Fit: nonchalant.
  • Samenstelling: 100% zijde

 

 

Gratis verzending *
€ 445,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Stof als uitgangspunt

Hoofdontwerper en creatief directeur Albert Kriemler laat zich bij het ontwerpproces inspireren door de stof. “Zodra ik een stof aanraak, vertelt die me wat ik ermee kan doen. Daarna ga ik tekenen.” Bij zijn ontwerpen zijn draagbaarheid en stijl belangrijke pijlers. Bovendien kunnen diverse items uit de collectie van Akris met elkaar worden gecombineerd voor de perfecte look. De kleding van Akris wordt gemaakt van de beste materialen. En laat het vlekkeloos in elkaar zetten van kleding maar aan de Zwitsers over. De aandacht voor de kleinste details is in de kleding van Akris opmerkelijk.

Shop Akris bij Delscher

Wilt u uw garderobe uitbreiden met een jurk, pak of blazer van Akris? In de exclusieve kledingwinkel van Delscher in Goes vindt u een uitgebreide collectie kleding van Akris. Ook online shoppen is trouwens mogelijk. In onze webshop vindt u de blazers, pakken, jurken en andere kledingstukken van Akris. Ontdek de unieke items van Akris!

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us