Sale
  • Antonelli Top zijde v-hals beige

Antonelli Top zijde v-hals beige

Artikelnummer: Dianora 121-20834

Top in glanzend zijde met diepe v-hals en mouwen uit één stuk.

  • Fit: nonchalant.
  • Samenstelling: 94% zijde, 6% lycra.
  • Detail: diepe v-hals.
€ 398,- € 318,50
(u bespaart 20%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Voor elke gelegenheid

De kleding van Antonelli is geschikt voor bijna elke gelegenheid. Want hoewel de uitstraling casual is, kunnen de jurkjes, tunieken en broeken ook prima naar kantoor gedragen worden. En is de werkdag voorbij? Dan gaan de pumps uit en combineert u de kleding met mooie sneakers en bent u klaar voor een gezellige avond met vrienden of een dagje shoppen!

Shop Antonelli bij Delscher

De kleding van Antonelli is online te bestellen in de webshop van Delscher. U heeft uw kleding dan snel in huis en kunt er dus binnen enkele dagen van genieten. Bovendien is de verzending binnen Nederland en België kosteloos. Wilt u liever zelf de kleding bekijken en passen? Kom dan naar onze kledingwinkel in hartje Goes en ontdek de Antonelli-collectie van Delscher. We laten u graag de prachtige items van Antonelli zien en helpen u met het maken van verrassende combinaties.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us