Missoni Top wave dessin camel/zwart

Artikelnummer: MDK00100 BR00BJ-20109

Top met Missoni wave dessin in camel, zwart en ronde hals.

  • Fit: normaal.
  • Samenstelling: 68% viscose, 42% lana wol.
Gratis verzending *
€ 529,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Veelzijdig modehuis met sportieve achtergrond

Ottavio en Rosita leerden elkaar in 1948 kennen tijdens de Olympische Spelen in Londen, waar Ottavio als sprinter aan meedeed. Samen met zijn teamgenoot had hij in Triest al een kledingbedrijf, waar tricot trainingspakken werden gemaakt. En ook aan het begin van de samenwerking was er veel aandacht voor knitwear. Door de jaren heen is Missoni een veelzijdig modehuis geworden. Inmiddels staat de derde generatie Missoni aan het roer.

Zigzag-patroon

In de ontwerpen van Missoni zijn vrouwelijkheid en draagbaarheid altijd belangrijk geweest. Bovendien is kleding van Missoni heel herkenbaar. In 1962 kwam de eerste kleding op de markt met een kleurrijk zigzagmotief, de zogenoemde ‘Chevron’. Deze motieven zijn te vinden op de knitwear, jurken, rokken en shawls van het merk en hebben inmiddels een iconische status bereikt.

Missoni bij Delscher

Een prachtig, luxe merk als Missoni mag niet in de collectie van Delscher ontbreken. Daarom vindt u in onze webshop én in onze winkel in Goes items van Missoni. Kom snel langs of bestel uw Missoni-kleding online.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us