sold out
Sale
  • Vince Blouse camel beige met smock
  • Vince Blouse camel beige met smock

Vince Blouse camel beige met smock

Artikelnummer: v8845 12719 911 pan-22689
  • Pasvorm: regular.
  • Samenstelling: 100% polyester.
  • Detail: ronde v-hals - gesmokte schouders - manchetten.
  • Lengte: 65cm.
€ 365,- € 292,-
(u bespaart 20%)
sold out


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Draagbaar en comfortabel

De kleding van Vince is heel draagbaar. In de begindagen gebruikten de ontwerpers vooral veel kasjmier en de pulls van Vince staan nog steeds bekend om hun ultieme comfort. Inmiddels brengt het label volledige kledingcollecties uit, met daarin onder meer tops die stijlvol zijn en die u perfect kunt combineren met andere stukken uit uw garderobe. 

Wereldwijd verkocht

De kleding en inmiddels ook schoenen van het merk Vince worden over de hele wereld verkocht. Niet zo gek, want de kleding van dit merk is niet alleen stijlvol en draagbaar, maar ook behoorlijk tijdloos. Een pull, top of ander kledingstuk van Vince kunt u jarenlang dragen en eindeloos combineren met uw hele garderobe. Van de kleding van Vince heeft u jarenlang plezier!

Shop Vince bij Delscher

Bij Delscher vindt u de topstukken uit de collectie van Vince. Kleding waarmee u moeiteloos stijlvol voor de dag komt. En die luxe uitstralen – zonder daarop de nadruk te leggen. Tijdloze essentials voor vrouwen die weten wat ze willen. U bent van harte welkom in onze kledingwinkel in Goes om de collectie van Vince te bekijken. Onze mode-adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wilt u liever online shoppen? Ook dat is mogelijk. In onze webshop vindt u de items van Vince overzichtelijk op een rij.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us