Stuart Weitzman enkellaars suede grijs met steentjes

Artikelnummer: GLINT TAHOE STITCH-13147

Enkellaars suede met mooie hak in suede grijs. De hakhoogte is 9 cm. De neus is puntig uitlopend en op de hiel zwarte steentjes. De zool is zwart rubber.

€ 519,- € 259,50
(u bespaart 50%)
maat
maattabel
Selecteer eerst een maat

Topkwaliteit en prachtig design

De Stuart Weitzman-schoenen zijn inmiddels verkrijgbaar in honderden modellen en wereldwijd geroemd door hun speelse karakter, topkwaliteit materialen en prachtige designs. Bij Delscher kunt u terecht voor de Stuart Weitzman schoenen collectie. Zo kunt u in onze webshop uw favoriete damesschoenen eenvoudig online bestellen of natuurlijk langskomen in onze kledingwinkel in Goes. 

Bekijk onderstaand de Stuart Weitzman collectie en bestel uw favoriete schoenen direct online.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us