Isabel Marant Laars Washed Iconics suede beige

Artikelnummer: DENVEE-20058

Laars western in washed beige suede. De laars heeft een puntige neus en een schuine brede hak 5,5cm. Detailnaden op de wreef en achterkant hiel. Lussen aan de bovenkant. De look is vintage/used.

  • Samenstelling: suede, leder.
  • Detail: siernaden op de wreef en achterkant. Vintage look, used.
  • Zool: leder met schuine hak 5,5cm.
  • Lengte: 45cm vanaf de hak gemeten.
  • Schacht: 39cm bovenkant.
  • Extra: merk stofzak.
Gratis verzending *
€ 590,-
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat
Gratis verzending in Nederland en Belgie.

Schoenen Isabel Marant

Maar het zou zonde zijn als we bij het horen van de naam Isabel Marant alleen aan sneakers zouden denken. Ze heeft immers heel veel prachtige schoenen ontworpen sinds de oprichting van haar modehuis, zo’n 25 jaar geleden. Denk bijvoorbeeld eens aan de laarsjes. Soms met een kenmerkende, spits toelopende hak, dan weer eens met een knipoog richting cowboyboot, maar altijd stylish en comfortabel. 

Comfort en stijl

Want als er één ding is dat Isabel Marant al vroeg van haar docenten aan Studio Berçot heeft geleerd, is het wel dat ze altijd items moest maken die draagbaar zijn. Dat resulteert in kleding én schoenen die mooi zijn, maar ook heel comfortabel. Zeker bij schoenen is dat van belang. Met de schoenen van Isabel Marant hoeft u geen concessies te doen tussen uiterlijk of comfort, want ze combineren beide eigenschappen op bijzonder stijlvolle wijze! 

Shop Isabel Marant schoenen bij Delscher

Op deze pagina ziet u alle Isabel Marant-schoenen die we bij Delscher in onze winkel hebben. Bekijk de schoenen, ontdek welk paar het beste bij u past en bestel uw nieuwe schoenen met enkele muisklikken. Liever zelf passen en combineren? Dat kan natuurlijk ook. In onze winkel in hartje Goes krijgt u een advies op maat en kunt u de schoenen zien, voelen en ervaren. 

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us