Sale
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje
  • Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje

Fratelli Rossetti slip-on lak antracietgrijs met goud en zilver randje

Artikelnummer: 65509- PL10301-16446

Instapper met ronde neus uitgevoerd in een antracietkleurige metallic tint. Deze instapper heeft een zeer slanke en vrouwelijke pasvorm. Door de houtkleurige bies met een subtiel randje goud en zilver ontstaat er een bijzondere schoen die zeer draagbaar en comfortabel is met een luxe uitstraling. 

€ 470,- € 235,-
(u bespaart 50%)
Maat
Maattabel
Selecteer eerst een maat


by kiyoh
Onze betaalmogelijkheden

Fratelli Rossetti timmert al sinds de jaren vijftig aan de weg. Het verhaal van Fratelli Rossetti leest als een sprookje. Renzo Rossetti startte in 1953 zijn eigen schoenenmerk, samen met zijn vrouw Lisetta. Inmiddels hebben de drie zoons Diego, Dario en Luca het bedrijf overgenomen en bouwen ze voort op de familiewaarden. 

Vooruitstrevend

Het merk Fratelli Rossetti staat voor tijdloze ontwerpen, maar dan wél in een modern jasje. Zo heeft het bedrijf een bijzondere, eigen productietechniek ontwikkeld waarbij de zool, binnenzool, voering en buitenkant van de schoen op één machine aan elkaar worden gezet. Het resultaat is een duurzame schoen, die beter waterproof is. Daarnaast was het Renzo Rossetti die als eerste in Italië een kwastje op loafers introduceerde. Door beroemde Italianen ervan te overtuigen deze schoenen te dragen, waren de kwastjes al snel niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook op andere vlakken zijn de broers Rossetti hun tijd vooruit: het merk was bijvoorbeeld het eerste Italiaanse schoenenmerk met een eigen winkel op Madison Avenue in New York.

Fratelli Rossetti bij Delscher

Tegenwoordig staat het merk voor mooie schoenen van hoge kwaliteit die heerlijk zitten. Zoekt u bootschoenen, loafers, mocassins of juist lekker comfortabele sneakers? Kom dan naar de exclusieve dameskledingwinkel van Delscher in het hartje van Goes om onze uitgebreide collectie te bekijken of shop online in onze webshop. U zult versteld staan van het verfijnde Italiaanse vakmanschap van Fratelli Rossetti.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher in Goes  kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden binnen veertien dagen na levering. Zodra de retour terug is bij Delscher en het artikel er goed en netjes uitziet wordt meteen overgegaan tot annulering van de betaling via de betaalwijze. Online gekocht goederen die retour komen worden dus altijd terugbetaald. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. Het artikel wordt heel streng gecontroleerd op make-up vlekken van het passen en gaat meteen weer retour als er vlekken van foundation en lippenstift op zit. Tip: Passen kan het beste zonder make-up of met een grote shawl over het hoofd (gezicht).

Het retouradres is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us