Hogan Last piece: Tas Iconic jeans small

Artikelnummer: KBW016A2200KXKAO77-18418

De nieuwste tassen trend 'de Hogan Iconic' made in Italy. Deze jeans tas reflecteerd de vernieuwende 'Hogan Style' gemaakt om iedere dag te gebruiken. De tas is gemaakt van 'Urban jeans' en heeft externe praktische wijd uitstaande pockets. De tas sluit doormiddel van een drukknoop. In de binnenkant een klein tasje voor cards of portemonee. Aan de onderkant twee kleine zilveren, drie witte lak en twee mat witte strepen. Het logo is zilverkleurig. Deze bag is multifunctioneel, fijn aan de hand of over de schouder met een verstelbare strap te dragen.

Afmeting:  26 x 25 x 15 cm, dubbel handvat 10 cm, verstelbaar donker blauw hengsel max 125 cm.

€ 620,- € 434,-
(u bespaart 30%)
maat
Selecteer eerst een maat

Kwaliteit van Hogan

De schoenen van Hogan worden met veel zorg ontworpen en gemaakt door de absolute toppers uit hun vakgebied. Functioneel, maar toch elegant, dat zijn de sneakers en schoenen van Hogan. Ze zitten heerlijk en ze zijn dus perfect geschikt voor een dag shoppen of een stevige (stads)wandeling.

Hogan bij Delscher

Bij Delscher zijn we dol op de heerlijke schoenen van Hogan. We hebben dan ook de grootste collectie Hogan in Nederland! En het shoppen van Hogan schoenen of tassen wordt extra aantrekkelijk in onze Hogan sale. Wilt u onze collectie schoenen van Hogan graag zelf bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes. Maar u kunt er ook voor kiezen om online te shoppen in onze webshop. Heel eenvoudig, en we zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis hebt.

Verzending is gratis m.u.v. sale producten 

Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen buiten Nederland berekenen wij pakketservicetarieven. Deze tarieven worden automatisch berekend nadat de adresgegevens zijn ingevoerd. Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Europa € 15 
Nederland Belgie gratis 

Retouren

Alle goederen gekocht in de winkel bij Delscher BV kunnen binnen 8 dagen worden geruild of geretourneerd tegen een tegoedbon.

Alle goederen online gekocht bij Delscher BV kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Delscher BV en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Delscher BV binnen zeven werkdagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen binnen een dag worden gecrediteerd en uiterlijk binnen 30 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent: geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool. 

Het retouradres voor diensten van POSTNL  is:

Delscher BV
Grote markt 11-13
4461 AH GOES

Terug omhoog
contact us