DELSCHER for you

Onze winkel is dicht. Maar dat wil niet zeggen dat u niet bij ons kunt shoppen. Zolang de fysieke winkel gesloten blijft, kunt u online via een persoonlijke videosessie met uw favoriete adviseur door de winkel lopen, de kledingstukken, tassen en schoenen van uw voorkeur bekijken en zo in alle rust onze collectie bekijken. En heeft u uw keuze gemaakt? Dan bezorgen we uw bestelling snel bij u thuis en kunt u alles rustig passen. Woont u in de regio? Dan kan uw favoriete modeadviseur ook aan huis komen zodat u rustig in huiselijke sfeer kunt passen.

Laat u verrassen: Delscher @Home!

Laat u verrassen: Delscher @Home!

Op zoek naar een nieuwe outfit? Laat u verrassen met onze Delscher @Home Box! Geef aan uw mode-adviseur uw favoriete merk, kleur en/of stijl door, plus uw maat en uw budget. Wij stellen een creatieve box samen met kleding waarvan wij denken dat die perfect bij u past en bezorgen die bij u thuis. Wat u mooi vindt, krijgt een plaatsje in uw garderobe. En zit er iets bij dat u niet wilt houden? Dan kunt u dat kosteloos retourneren. 

Maak een afspraak of bestel Delscher @Home

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een videocall-afspraak of het doornemen van uw wensen voor uw persoonlijke Delscher @Home box.

De webshop is open!

Natuurlijk kunt u ook nu blijven winkelen in onze webshop zoals u dat gewend bent. Bestel uw nieuwe kledingstuk, schoenen of accessoire thuis op de bank en wij bezorgen het snel bij u thuis.

Maak kennis met onze adviseurs

En maak snel uw afspraak!

Marieke Delst

Marieke Delst

Ad Delst

Ad Delst

Sandra van der Linde

Sandra van der Linde

Monique Stuy

Monique Stuy

Astrid Gardien

Astrid Gardien

Terug omhoog
contact us