Delscher loves Natan!

Het Vlaamse modehuis Natan is al sinds 1930 een begrip. Ook ver buiten België. Geliefd door natuurlijk onze Koningin Máxima en velen met haar. En dat is geen verrassing! Natan staat voor luxe, elegantie en draagbare kleding. Bij Delscher vindt u de geschikte stukken voor elk seizoen en elke gelegenheid. Van prachtige jurken tot elegante blouses, blazers en meer… Ontdek de collectie van Natan bij Delscher en wordt verliefd op elk stuk!

Tijdloos & klassiek

Tijdloos & klassiek

Sinds 1984 is Edouard Vermeulen hoofdontwerper bij Natan. Zijn voorliefde voor pure, eenvoudige materialen met simpele belijningen, maken zijn kleding tijdloos en klassiek. Tegelijkertijd ogen de kledingstukken van Natan heel vrouwelijk en modern. Hierdoor staan ze prachtig bij elk figuur. Ontdek de collectie, bekijk de prachtige kleding en shop uw stijl!

De ultieme rok

De rokken van Natan zijn er in vele modellen en kleuren. Wat dacht u van een wijdvallende midi-rok? Perfect voor lange zomeravonden. Ze zijn gekleed en toch heerlijk luchtig en comfortabel. Zin in wat chiquer? Ga voor een nauwsluitende kokerrok. Combineer zoals u wil: zakelijk chic met een blouse en blazer, of verleidelijk elegant met een luchtige blouse of een strakke top.

Dressed like a queen

Dressed like a queen

Natan is misschien wel het bekendste modehuis van België. Ze leveren jurken aan meerdere Europese vorstenhuizen, maar de bekendste Nederlandse Natan-fan is toch wel onze eigen Koningin Máxima. Haar keuze valt regelmatig op één van de ontwerpen van Edouard Vermeulen, het meesterbrein van Natan. Maar ook ú kunt zich kleden als royalty.

Blazers & jasjes

De blazers en jasjes van Natan maken elke outfit helemaal af. Een powerlook? Ga voor een krachtig gekleurde blazer. Een frisse lentedag? Ook dan is een blazer of jasje van Natan een goede keuze. Allen met bijzondere halslijnen die stijlvolle elegantie uitstralen. In meerdere stof- en materiaalopties verkrijgbaar. Van fluweel tot leer.

Natan april 2022.jpg
Natan april 2022 2.jpg
Natan april 2022 3.jpg

Shop Natan bij Delscher

Heeft u zin om lekker te in de voorjaars- en zomercollectie van Natan? Kom langs in onze winkel in Goes en ontdek de prachtige kleding van Natan. Maar kijk ook zeker eens in de rekken van de vele andere geliefde designers, zoals Isabel Marant, Etro, Missoni, Tod’s en Hogan. Liever online shoppen? Dat kan natuurlijk ook. In de webshop bestelt u snel en makkelijk uw favoriete items. Tot snel bij Delscher!

Terug omhoog
contact us