Hogan H222 bij Delscher

Hogan is een schoenenmerk dat al sinds 1986 garant staat voor kwaliteit, exclusiviteit en comfort. Het merk is een onderdeel van Tod’s en kan inmiddels bogen op een dertigjarige reputatie van mooie en lekker zittende schoenen, waar vrouwen over de hele wereld steeds weer voor kiezen. De designers van het merk ontwerpen ieder seizoen een nieuwe collectie schoenen, waarbij ze ook de klassieke modellen steeds weer in een nieuw jasje steken. Eén van die modellen is de Hogan H222, een sneaker die vrouwen al jarenlang stijlvol loopcomfort bezorgt.

Hogan H222 sneakers

De Hogan H222 sneakers zijn heerlijk comfortabele sneakers, die doen denken aan hardloopschoenen – maar dan natuurlijk een heel stuk stijlvoller! Met een knipoog naar de jaren tachtig zijn deze schoenen perfect te combineren onder jeans, maar ook onder een (spijker)rok of -jurkje. Ze zijn heerlijk casual en u loopt er zo mee weg. De Hogan H222 sneakers zijn verkrijgbaar in veel verschillende materiaalcombinaties. Leer, suède, stof en zelfs metallic elementen worden in deze sneakers toegepast om ze uniek, maar toch herkenbaar te maken. 

Schoenencollectie in Goes

Wilt u uw eigen paar Hogan H222 aanschaffen, of wilt u zelf eens zien waarom deze schoenen door vrouwen het comfort en de kwaliteit van deze sneakers roemen? Dan bent u van harte welkom in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes, waar u niet alleen kleding van absolute topmerken als Escada, Max Mara en Etro vindt, maar ook een grote schoenencollectie met merken als Tod’s en uiteraard Hogan

Webshop

Houdt u meer van online shoppen vanuit uw luie stoel? Ook dat is mogelijk bij Delscher! In de webshop vindt u onze volledige collectie ook online. Bestellen en betalen zijn gemakkelijk en we zorgen ervoor dat u uw nieuwe paar Hogan 222 binnen enkele dagen al kunt dragen. Het bezorgen van de sneakers is kosteloos. Ideaal voor drukbezette vrouwen, die weinig tijd hebben om te winkelen, maar toch stijlvolle sneakers willen!

Terug omhoog
contact us