Jeans van Jacob Cohen

Fijne jeans zijn de basis van iedere vrijetijdsgarderobe. Daarom hebben we in onze kledingwinkel in hartje Goes een grote collectie jeans van diverse bekende jeansmerken. Een datvan is Jacob Cohen, een Italiaans jeansmerk dat in 1985 werd opgericht. 
 

Jacob Cohen Jeans

Duurzame productie 

Een van de redenen waarom de jeans van Jacob Cohen een plaats bij Delscher heeft gekregen, is het duurzame productieproces van de jeans. Zo worden geen chemicaliën gebruikt tijdens het verf- en wasproces van de stof. Omdat de stof op een bijzondere manier wordt bewerkt, heeft de denim van Jacob Cohen jeans een extra vintage look.

Iedere jeans is uniek

De jeans van Jacob Cohen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, van Japanse stof van de allerhoogste kwaliteit. Wanneer u kiest voor jeans van Jacob Cohen, kiest u voor exclusief. Hoe exclusief precies? Voer de unieke code die u bij uw jeans krijgt, maar eens in op de speciale website. U kunt dan precies zien wie er aan de productie van uw jeans heeft gewerkt. Leuk toch?

Jeans van hoge kwaliteit

Jeans van Jacob Cohen zijn jeans van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wilt u uw eigen Jacob Cohen jeans kopen? kom dan langs in onze exclusieve dameskledingwinkel in Goes om uw nieuwe jeans te bekijken en te passen, zodat u de perfecte pasvorm kunt ervaren. 

Shop Jacob Cohen jeans online

Shopt u liever online, zodat u in alle rust thuis kunt passen? Dat kan ook! In onze webshop kunt u de collectie dameskleding, waaronder de jeans van Jacob Cohen, bekijken en bestellen. Verzending binnen Nederland en België is gratis. 
 

 

Terug omhoog
contact us