Jurk Natan

Geniet u ook altijd zo van die prachtige jurken die koningin Maxíma draagt? In veel gevallen zijn die jurken gemaakt door Edouard Vermeulen, het meesterbrein achter het Belgische modehuis Natan. Inmiddels is Natan zo ongeveer het bekendste Belgische modehuis en levert dit huis jurken aan veel Europese vorstenhuizen. Zo maakte Natan in 199 de bruidsjurk van koningin Mathilde van België. 

Jurken van Natan

Jurken van Natan

Dat we zoveel prinsessen en koninginnen in de jurken van Natan zien, is niet verwonderlijk. Natan maakt prachtige, heel draagbare jurken, die op een ambachtelijke manier gemaakt worden en stuk voor stuk een vrouwelijke, elegante pasvorm hebben. De materialen zijn van de allerhoogste kwaliteit en in iedere jurk van Natan is de hand van de ontwerper terug te zien. 

Natan jurken bij Delscher

Natan is een huis met een lange traditie. Zo heeft het modehuis al sinds de oprichting in 1930 het hoofdkwartier aan de Avenue Louise in Brussel. Desondanks gaat het modehuis zeker met zijn tijd mee en zijn de ontwerpen modern en elegant. Reden voor Delscher om een grote collectie jurken van Natan in huis te halen. We weten zeker dat ook u onder de indruk zult zijn van deze bijzondere jurken! Kom gerust eens langs in onze exclusieve dameskledingwinkel in het centrum van Goes om de jurken zelf te bekijken en te passen. 

Natan jurk online bestellen

Natuurlijk is het bij Delscher ook mogelijk om uw favoriete Natan jurk online te bestellen. Bekijk hier de bijzondere collectie jurken en maak uw keuze. Met enkele klikken heeft u uw jurk besteld en zorgen wij dat u hem binnen een paar dagen in huis heeft. Binnen Nederland en België betaalt u geen verzendkosten.  

Terug omhoog
contact us