Jurk Talbot Runhof

Dat een vrouw nooit genoeg jurken heeft, hoeven we u uiteraard niet te vertellen! Op kantoor, tijdens een dagje winkelen, een avondje uit of voor een speciale gelegenheid: een jurk is altijd de juiste keuze. Stijlvol en elegant, en eigenlijk ook heel praktisch: schoenen en tas erbij en u bent klaar om te gaan! Bij Delscher hebben we daarom jurken voor alle gelegenheden. Zoals jurken van Talbot Runhof. 

Jurken van Talbot Runhof

  • Gratis verzending vanaf 50,-
    (m.u.v. sale)
  • Klantbeoordeling: 9,6
    -
  • Levering binnen 1-3 werkdagen

Talbot Runhof jurken

Dit Duitse merk bestaat sinds 1992, maar heette toen nog ‘All about Eve’. In 2000 besloten oprichters Johnny Talbot en Adrian Runhof het merk naar zichzelf te noemen. De jurken van Talbot Runhof zijn al die jaren even mooi van snit en bijzonder van stof gebleven. Er zijn avondjurken en cocktailjurken voor de bijzondere momenten in het leven, maar ook meer casual jurken die u gewoon op kantoor kunt dragen. 

Talbot Runhof bij Delscher

Heeft u binnenkort een bruiloft? Een galadiner? Of wilt u een jurk die u meer casual kunt dragen? Kom dan eens langs bij Delscher om uw Talbot Runhof jurk uit te zoeken. We hebben een brede collectie jurken in alle stijlen en voor alle gelegenheden, dus uw perfecte jurk zit er zeker bij. De exclusieve dameskledingwinkel van Delscher is gevestigd in het centrum van Goes en onze modeadviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. 

Bestel uw Talbot Runhof jurk online

Woont u wat verder van Goes of heeft u geen tijd om te shoppen? Dan kunt u uw jurk van Talbot Runhof ook online bestellen in de webshop van Delscher. Gewoon, vanuit uw eigen woonkamer! We zorgen ervoor dat u uw jurk binnen enkele dagen kunt dragen en de verzending naar Nederland en België is kosteloos. Zien we u snel in onze winkel of in onze webshop?

Terug omhoog
contact us